Transportbedrijf HM Verploegen levert meer dan wegtransport

Internationaal transport
Door de jarenlange expertise in zowel nationaal als internationaal transport, en de specialisatie in bouwmaterialen, distributie en groupagetransporten, is H.M. Verploegen de partner voor uw wegtransport.

“Gespecialiseerd in Groupage transporten en kooi-aap transporten door geheel Europa”

Container logistiek
Zeevracht of u nu een LCL of een FCL heeft wij vinden voor u een passende oplossing. Indien gewenst kunnen wij uw goederen consolideren zodat u met meerdere klanten een container naar dezelfde haven deelt. Dit scheelt aanzienlijk in kosten. Naast het container transport kunnen wij ook het laden en/of lossen van een container verzorgen. Als mede het ver-/ompakken van uw goederen zodat deze zeewaardig zijn verpakt en kunnen worden vervoerd. Verder hebben wij de mogelijkheid de goederen voor u in te klaren of een export document in orde te maken. Informeer ook gerust naar de mogelijkheden aangaande het verzorgen van uw invoerrechten. 

Groupage transporten
Door de jaren heen heeft H.M. Verploegen zich ontwikkeld als specialist in nationale en internationale distributie. We realiseren internationale transporten naar Polen, Frankrijk, Duitsland, Denemarken en de rest van Europa. De transportdiensten gaan verder dan enkel het plannen en uitvoeren van uw transporten. Onze dienstverlening behelst het beheren van de gehele logistiekketen rondom uw product. We kijken samen met u naar uw wensen, want uw wensen maken ons uniek. H.M. Verploegen maakt onderscheid in de volgende diensten:

Distributie (internationale, fijnmazige en bouwmaterialen)
– Logistic Forwarding
Logistiek en VAL